Despre Noi Lucky Trans Tour

Tel: +4-0248.260.457
Română

Despre noi

Firma Lucky Trans Tour S.R.L., s-a infiintat in anul 1994 si are sediul in Mioveni, oras satelit al municipiului Pitesti. Aceasta are ca principal obiect de activitate transportul intern si international de persoane.
Impunerea pe piata nationala a transporturilor de persoane a avut loc la scurt timp dupa infiintarea firmei, un factor decisiv in acest sens fiind si parcul impresionant de autocare SETRA, IVECO, MAN si MERCEDES clasificate la 3 sau 4 stele si a fost confirmata prin rezistenta fata de concurenta puternica ce se gasea pe ruta Pitesti-Bucuresti.
   Simultan, firma s-a implicat la nivel districtual oferind solutii pentru transport, in judetul Arges fiind deosebit de solicitate si apreciate cursele pe rutele: Rucar - Bucuresti, Leresti - Bucuresti, Curtea de Arges - Bucuresti, Campulung - Bucuresti, Mioveni - Bucuresti, Poiana Rusului - Bucuresti. Astfel ca, din acest punct de vedere, firma isi domina in mod clar concurentii.Organizata juridic ca societate comerciala cu capital privat, se prezinta ca o firma de traditie si ca una dintre cele mai importante la nivelul judetului Arges, activand in urmatoarele domenii:

    * transport rutier de persoane, prin curse regulate intern si extern;
    * curse ocazionale;
    * servicii de autogara;
    * agentii de voiaj.

 In luna decembrie 2009 societatea Lucky Tour si-a extins rutele prin lansarea  unui noi linii de transport international in Italia, transport de persoane si colete.
   In momentul de fata acoperim mai mult de 60% din teritoriul Romaniei de unde putem prelua calatorii si coletele iar in Italia avem capat de linie in orasul Latina in  sud si in Torino in partea de nord.
    Inca de la inceput am oferit servicii de care clientii au fost foarte multumiti deoarece atuurile noastre sunt rapiditatea in transport,  experienta soferilor in a conduce si in a comunica civilizat cu calatorii si preturile cele mai mici de pe piata.
    In cel mai scurt timp va fi inaugurata o noua linie pana in sud la Taranto, la momentul respectiv acoperind  tot teritoriul Italiei.
   Messenger ID: luckytour.online